top of page

Dekorer påskebordet med norsk design

Det nærmer seg påskeferie. Enten det er bypåske, eller påske på fjellet, så elsker vi å nyte lange frokoster og lunsjer. Vi tar oss også tid til å dekorere og gjøre frokostbordet ekstra hyggelig. Fløtemuggene LUNDE er en selvskreven gjest som pynter opp påskebordet.



Norsk design til påskekaffen som kan gjenbrukes år etter år

Vi synes det er hyggelig å pynte litt ekstra til påske. Da setter vi gjerne frem LUNDE fløtemugge og sausenebb på spisebordet. LUNDE er inspirert av de vakre lundefuglene som holder til langs norskekysten. Da vi designet den, var det viktig for oss å formgi et produkt som var funksjonelt, men som også hadde skulpturelle kvaliteter ved seg. På denne måten kan LUNDE fungere som et dekorobjekt i rommet når den ikke er i bruk.



Vi har stort sett LUNDE stående synlig på kjøkkenhylla gjennom hele året. Til påske liker vi å flytte den ned til spisebordet. Med en linduk, og små dekorative påskeegg rundt LUNDE, har vi en enkel og fin påskedekor, som kan gjenbrukes år etter år.


Bruk LUNDE som vase til vårlige påskeliljer

Friske og gule påskeliljer er et sikkert vårtegn. Visste du at man også kan bruke LUNDE som vase? Hvis du vil pynte fjærdrakten dens litt ekstra til påske, kan du gjerne bruke den til påskeliljer eller gåsunger. Benytt den største varianten av LUNDE til påskeblomster, og server melk til kaffen i den minste.



Bestill innen søndag 3. april for levering til påske

Vi sender mindre pakker som LUNDE med Helt Hjem. Det betyr at pakker også leveres i helgene - og det før frokost! Vil du ha selskap av LUNDE til påskefrokosten anbefaler vi å bestille innen søndag 3. april. Det vil, for de fleste deler av landet, være en god margin for at LUNDE skal rekke å ta vingene fatt, og fly hjem til deg innen påske. Du finner den også hos våre forhandlere.







bottom of page