top of page

Julegavetips: Norsk design som varer

Hva med å legge norsk design under juletreet i år? Vi viser deg noen av våre design som kan pynte opp interiøret - enten det er en julegave til deg selv eller en god venn.

Foto: nyanser.no, Warm Nordic, Studio Føy


Med inspirasjon fra lundefuglene

Fløtemuggen og sausenebbet LUNDE er inspirert av de vakre lundefuglene holder til fra Vestlandet og nordover langs hele norskekysten. Hver og en er håndlaget, og går gjennom mange prosesser før den er klar til å forlate redet og fly hjem til deg. LUNDE er veldig sosial, og den blir gjerne med på en kaffepause eller et middagsselskap. Fyll den opp med deilig saus eller fløte, og la fargene pryde bordet. Med sin skulpturelle form gjør den seg også like fint når den ikke er i bruk. LUNDE kommer i to størrelser, og tre farger. Du finner den i nettbutikken vår og hos våre forhandlere.

PUSLE - en norskprodusert benk med et modulært putesystem


Benken PUSLE er inspirert av puslespill og skapt med lekenhet. Velg mellom hele åtte ulike putestørrelser, i åtte ulike farger. Med PUSLE inviteres du til å ha det gøy gjennom å stadig finne nye komposisjoner og uttrykk med putene. På denne måten kan du over tid skape nye uttrykk med de delene du har, fremfor å erstatte med et nytt produkt for å få en forandring. Du kan begynne i det små med kun benken, og tilføye puter over tid. Sett sammen ditt unike uttrykk, enten det er til gangen, ved spisebordet, soverommet eller på hytta. Pusle er et møbel som kan vare i generasjoner.


Benken er produsert i Brumunddal, og putene sys på bestilling på Alnabru. Vi hjelper deg gjerne med å finne frem til den beste kombinasjonen til ditt hjem. Ta kontakt på shop@studiofoy.no dersom du ønsker veiledning. Vi har også satt sammen noen pakker som du finner i nettbutikken vår.


Levering til jul: For garantert levering til jul må bestillinger av PUSLE være hos oss innen 14 desember. Merk at dersom bestillingen inneholder puter så vil disse ettersendes i januar ettersom disse lages på bestilling.STACK - en modulær lysestake og vase med uendelige stylingmuligheter


Med den modulære telysestake- og vaseserien STACK får du uendelige stylingmuligheter. STACK er laget av munnblåst glass, og er designet av Studio Føy for Warm Nordic. STACK består av flere deler som kan stables oppå hverandre etter humør og anledning. Kombiner ulike farger og størrelser for å sette sammen vakre dekorasjoner med telys og blomster. STACK gjemmer på et hav av fine fortellinger, som tar form når delene stables og organiseres med levende lys og små blomsterdekorasjoner. Ved å kombinere ulike størrelser og farger får man et personlig uttrykk, som kan pryde spisebordet, kommoden eller vinduskarmen.

Vår favorittkombinasjon gjennom vinteren er blank og brun.


Bruk delene hver for seg...


...eller kombiner og stable ulike høyder og farger.

Det er også fint å holde alt i én farge.

STACK er for øyeblikket utsolgt på nett, men det kan fortsatt være noen igjen hos din nærmeste Warm Nordic-forhandler. Se oversikt over forhandlere her.

 
Comentários


bottom of page