top of page

Designernes eget julemarked!


Til helgen skal vi stille ut på Designernes eget julemarked på DOGA. Her vil det være mulig å kjøpe med seg både Pusle og Lunde.


Julemarkedet er åpent lørdag 7. og søndag 8. desember fra kl. 11.00-17.00.

Adressen er: Hausmanns gate 16, 0182 OSLO

Nærmeste busstopp er Jakob Kirke.Om julemarkedet skriver DOGA:


"Andre helgen i desember fyller over 140 utstillere tre etasjer på DOGA. På Designernes eget julemarked kan du komme i julestemning, finne unike gaver og møte designerne som står bak produktene.


Utstillerne kommer fra hele Norge, og interessen for å delta på julemarkedet er også stor fra utlandet. Designere reiser hele veien fra Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Spania, Belgia og England for å selge unike klær, smykker, keramikk, illustrasjoner, møbler, lamper og mye annet. 

Designernes eget julemarked er blitt et av de faste innslagene i Oslos førjulstid og er populært blant besøkene fra hele landet. I år arrangeres markedet for 20. gang, ikke dårlig for en ide som startet rundt et kjøkkenbord i 1999!


En arena for et mangfold av designere

Julemarkedet er også en unik mulighet til å treffe designerne og høre om ideen bak designet. Mange unge og lovende designere har deltatt opp gjennom årene:

Blafre, Camilla  Bruerberg, Cecilie Ellefsen, Cinnamongirl,  Darling Clementine, Haik, Hviit-Linda Elmin, Fretex, Funkle, Kaja Gjedebo, Krosser, Mette Møller, Moo Design, Nina Jarebrink, Probat, Sara Skotte, Scusi, Snella & Petronella, SoHee, Tina Hågensen, Ugly Children, Vera & William,  Zuzanna G og mange flere.

Tanken bak julemarkedet har nettopp vært å skape en arena der et mangfold av designere kan vise frem og selge sine produkter lenge før det kommer i vanlige butikker, og på denne måten komme i gang. Mange av designere deltar år etter år, og det kommer stadig til flere nye unge designere med nye ideer."
Ses vi?

Comments


bottom of page