Portrett_-_HR_-_nyanser.no_-_@Bjørn_Joh

Guro Sørbø Midtun (Hamar, 1992) og Siri Line (Holmestrand, 1992), holder til i Oslo.  Foto: www.nyanser.no

Vi forteller historier gjennom produkter, tjenester og sosiale medier. Vi har en bakgrunn fra produktdesign, men har bred erfaring fra andre områder som grafisk arbeid, markedsføring, innsiktsarbeid, rendering, mm.
 

I 2016 leverte vi vår bachelorgrad i produktdesign ved OsloMet Storbyuniversitet, og ble uteksaminert med vår mastergrad i 2018. Under studiene opprettet vi Studio Føy AS, og har siden den gang jobbet med mange ulike prosjekter innenfor design. I tillegg til produktdesign har vi bred erfaring fra digital innholdsproduksjon.

Møbel og interiør

Gjennom studiet, og senere gjennom Studio Føy, har vi arbeidet mye med møbel- og interiørprodukter. Helt fra starten har historiefortelling spilt en viktig rolle for produktutviklingen vår, og idéutviklingen har ofte begynt med at vi bygger opp en historie før produktskissene tar form. Dette ble spesielt synlig gjennom masteroppgaven vår “Design gjennom storytelling” hvor et av sluttproduktene var fløtemuggen og sausenebbet Lunde - inspirert av lundefuglen.

Hvordan vi kommuniserer produkter ut til sluttbrukeren, er noe vi har vært bevisste på tidlig. Dette var også noe juryen vektla i sin begrunnelse da vi vant “Årets nykommer” under BoBedre sin designpris i 2017. Virkemidler som video, tekst og animasjon er noe vi ofte tar i bruk for å skape engasjerende innhold - hvor målet er å skape en opplevelse for kunden.

Konsulenttjeneste

Vi utfører også ulike oppgaver for eksterne bedrifter. Det være seg grafisk arbeids, innholdsproduksjon til sosiale medier, markedsføring, innsiktsarbeid, rendering, artikkelskriving, mm. Les mer om dette her

Utmerkelser

2017

2017

2018

2019

 

-

-

-

-

BoBedre designpris "Årets nykommer"

 

Plnty magazine liste over "Fem norske navn i 2017"

 

Norsk industri designstipend - Vestre

 

STUD-ENT, Forskningsrådet

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_37ca.jpg

Utstillinger

June 2016

July 2016

February 2017

May 2017

August 2017

August 2017

September 2017

February 2018

September 2018

April 2019

 

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Avgangsutstilling på DogA, Norway

 

2ROM, Norway

 

Stockholm Furniture and Light Fair, Sweden

 

ICFF Studio New York, USA

 

Tendenser - Oslo Design Fair, Norway

 

Bo Bedre design awards, Norway​

 

Designers Saturday, Norway

Stockholm Furniture and Light Fair, Sweden

 

Tendens, Bergen design festival, Norway

 

Salone Satellite Milano, Italy

Photo_ÅretsNykommer_FredrikkeWiheden.jp