top of page

PUSLE

benk

Pusle er inspirert av puslespill og skapt med lekenhet. Med Pusle inviteres du til å ha det gøy gjennom å stadig finne nye komposisjoner og uttrykk. På denne måten kan du over tid skape nye uttrykk med de delene du har, fremfor å erstatte med et nytt produkt for å få en forandring. Du kan begynne i det små med kun benken, og tilføye puter over tid. 

 

Sett sammen ditt unike uttrykk, enten det er til gangen, ved spisebordet, soverommet eller på hytta. Du kan enkelt tone benken opp eller ned ved bruk av ulike farger og putestørrelser. Velg mellom hele åtte ulike putestørrelser, i åtte ulike farger. 

 

Der hvor Pusle ikke er dekket av puter kan du fint bruke overflaten som bord. Legg fra deg nøkler, magasiner eller plasser dine favorittobjekter på den. De største putene kan også brukes som et bindeledd mellom benkene. Skap en lang rekke av benker, eller bygg vinkler. Dette gjør at Pusle fint passer godt inn i kontorlandskap og offentlig miljø. 

 

Pusle blir produsert i Norge. Benken er laget av heltre bjørk, og er overflatebehandlet med Osmo TopOil high solid, 3068 Naturell. Oljen er basert på miljøvennlige og naturlige oljer- og plantevokser. Den gir en slitesterk og vannavvisende overflate som er enkel å vedlikeholde. Tekstilet på putene er i 100% ull, et materiale med mange fordeler. På grunn av sine isolerende egenskaper og evne til å absorbere fuktighet, er ull egnet for både kaldt og varmt klima. Det har god holdbarhet, høy elastisitet og er et fornybart materiale. 

 

Pusle er et møbel som kan vare i generasjoner.

 

 

bottom of page