top of page

Små nyanser kan gjøre store forskjeller

Denne uken har vi hatt fotoshoot av benken Pusle. Det er Hege og Bjørn fra www.nyanser.no som har stått for både styling og fotografering. Første gang vi jobbet med de var under utstillingen Unik hos Galleri Format i desember 2018.


Fotograferingen denne gang foregikk i nydelige omgivelser i Hemsedal. Vi ønsket bilder som kunne passe både i nettbutikk og til sosiale medier, og det løste de på en fantastisk måte. De er både kreative og har et blikk for detaljer. De gjør selv det helt enkle interessant. Som de så beskrivende sier selv: "Små nyanser kan gjøre store forskjeller".


Behind the scenes

Om Nyanser "Først og fremst samboere, – men også et ganske bra team (synes vi selv :-). Uansett – det er vanskelig å skjule at NYANSER først og fremst er Heges. Hennes kreativitet og ønske om å synliggjøre norsk og skandinavisk design, ekte og ærlig livsstil i et harmonisk miljø – er vel ganske tydelig. Dette, kombinert med Bjørn Johans interesse for design, foto og generelt hverdagslivets høydepunkter, håper vi blir din kilde til inspirasjon.


Hege Barnholt har 25 års erfaring som interiørstylist og utfører oppdrag for ulike reklamebyråer, samt noen av Norges ledende interiørmagasiner. Bjørn Johan Stenersen er grafisk designer/fotograf og har like mange års erfaring som byråleder.


Sammen har vi utgitt 4 bøker på CappelenDamm, den siste også publisert i USA, Storbritania, Frankrike og Tyskland, i tillegg til bolig og reisereportasjer."


Comments


bottom of page