top of page

Østlie leverer alltid!

I dag har vi vært hos Østlie Møbelservice (https://www.ostlie.no) og hentet flere puter til benken Pusle. De leverer som alltid topp kvalitet og service! Putene vi hentet i dag skal få være med på fotoshoot i morgen sammen med Hege og Bjørn fra Nyanser (https://nyanser.no).


Puter til Pusle klare for shoot!

Samarbeidet med Østlie går helt tilbake til bachelor-oppgaven vår i 2016, og den første prototypen av Pusle. Her ble vi tatt godt imot fra aller første stund. Det er en veldig dyktig gjeng som jobber der, og det er alltid hyggelig å ta turen innom.


Østlie Møbelservice syr i dag alle putene til Pusle som selges i nettbutikken vår (https://www.studiofoy.no/shop). De har også hjulpet oss med flere prototyper, som krakken Flamingo og stolen Kompis. Det har vært mange bussturer hvor vi har fraktet både Pusle-puter og andre prototyper frem og tilbake mellom OsloMet på Kjeller, Alnabru hvor Østlie holder til, og Oslo.
Kompis

Det er ofte hektisk de siste ukene før møbelmessen i Stockholm og Milano, og det har hendt vi bare så vidt har rukket å få prototyper klare. Før Stockholmsmessen i 2018, bare dager før stolen Kompis skulle sendes dit, var den enda ikke klar. Det hadde tatt lenger tid å lage formen enn ventet, og all jobb med syingen gjenstod. Stolen som Østlie helst skulle hatt noen uker på seg til å fullføre, hadde de nå bare noen dager på å sy. Litt oppgitte, men like blide, tok de utfordringen.


De klarte å få stolen klar i tide, og Kompis har nå vært med oss på messe både i Stockholm og Milano. Den har fått godt med oppmerksomhet, og flere har påpekt hvor bra og ferdig den ser ut - mye på grunn av den fine jobben Østlie har gjort med syingen. Kompis har nå blitt tatt inn i varmen hos en kinesisk produsent. Vi gleder oss til å kunne fortelle mer om det!Salone Satellite 2019 - Studio Føy
コメント


bottom of page